Závod hasičské všestrannosti – Pohled

08.10.2011 00:00

 

V sobotu 8. října 2011 náš sbor uspořádal okresní kolo hry Plamen – závod hasičské všestrannosti. Do Pohledu se sjelo přes 500 osob z celého okresu – soutěžící se svými vedoucími, rozhodčí a fanoušci. Ráno jsme se probudili do deště a zimy, s příjezdem soutěžících družstev se ale počasí trochu umoudřilo a během dne na nás mezi přeháňkami občas i vykukovalo sluníčko.

Čtyřem pohledským družstvům se na domácí půdě velmi dařilo – obsadila téměř všechna medailová místa. Z 38 družstev v kategorii „mladší“ na 1. místě skončilo družstvo Pohled C  a na 2. místě Pohled A. Družstvo Pohled B bylo doplněno dvěma soutěžícími z Přibyslavi a obsadilo 26. místo. V kategorii „starší“ soutěžilo 37 týmů. Pohledské družstvo, jako nováček v této kategorii, všechny překvapilo a pustilo před sebe jenom jeden tým. Druhé místo je skvělý výsledek.

Trať kategorie „mladší“ vedla převážně parkem, kategorie „starší“ startovala pod hřištěm, běžela po staré trati přes louky pod hřbitovem až ke včelínu a podél řeky zpět ke startu.

 

Pohled A

Pohled B

Pohled C

Pohled - starší

Petr Eis

Monika Ondráčková

Šárka Langerová

Lenka Freudenreichová

Eliška Jůzlová

Soňa Ondráčková

Adélka Langpaulová

Káťa Hejkalová

Lucka Klementová

Terezka Teclová

Bára Langpaulová

Lukáš Hospodka

Leona Pátková

 

Žanetka Poláková

Jirka Polák

Honza Šidlák

 

Míša Sobotka

Aleš Polívka