SETKÁNÍ PŘÍPRAVEK - BŘEHY

28.05.2011 00:00

 

V sobotu 28.5.2011 se naše družstvo přípravky společně s rodiči a fanoušky vydalo na SETKÁNÍ PŘÍPRAVEK  do Břehů u Přelouče. Setkání se zúčastnilo 18 týmů z různých koutů republiky. Naši nejmenší Soptíci předvedli štafetu dvojic, upravenou štafetu 4x60 m a závod hasičské všestrannosti ušitý na míru pohledské přípravce. Představily se ve složení: Adélka Hejkalová, Kristýnka Hejkalová, Pepa Horní, Hanička Jůzlová, Anička Kalinová, Míra Krpálek, Daník Lacko, Mára Langer, Eliška Nimmertondlová, Káťa Netolická, Gábinka Šidláková a Nikolka Teclová.

V krásném prostředí autokempu Buňkov děti podle slov pořadatelů předvedly jedno z nejkrásnějších vystoupení, za což byly odměněny medailí a spoustou dalších cen. Pro děti byly připravené různé soutěže, skákací hrad a kdo chtěl, mohl si nechat na obličej namalovat různé obrázky. Nechyběla ani ukázka slaňování v podání profesionálních hasičů.

Chtěli bychom poděkovat všem, kdo nám pomáhali a fandili, dále Lubošovi Sobotkovi za zapůjčení lavic a stanu, Milanovi Hejkalovi za poskytnutí dodávky pro dovoz materiálu a našim „stromům“, kteří udělali perfektní atmosféru a proslavily nás v širokém okolí.

 

Po tomto úspěchu jsme se rozhodli zúčastnit i celostátního festivalu přípravek, který se uskuteční 18. září 2011 v Sověticích.