Pohleďáci jsou borci!!!

07.05.2011 00:00

 

Pohleďáci jsou borci!!! To znělo v sobotu 7.5.2011 Pohledem, když se Soptíci z obvodového kola hry Plamen v Čachotíně. Reprezentovala nás dvě družstva v kategorii mladší, jedno družstvo v kategorii přípravka a jednotlivci v kategorii starších. Soutěžilo se v disciplínách štafeta požárních dvojic, štafeta 4x60 m a požární útok. Do celkového hodnocení se započítával i výsledek z podzimního kola.

Družstvo A ve složení Lenka Freudenreichová, Káťa Hejkalová, Lukáš Hospodka, Eliška Jůzlová, Lucka Klementová,  Leonka Pátková, Aleš Polívka a Honza Šidlák předvedlo nádherný výkon, vyhrálo všechny disciplíny a obsadilo 1. místo.

Perfektně zabojovalo i družstvo B, které už svými výkony šlape na paty starším kamarádům. Týmu ve složení Péťa Eis, Hanička Jůzlová, Šárka Langerová, Adélka Langpaulová, Bára Langpaulová, Monika Ondráčková, Soňa Ondráčková, Žanetka Poláková a Terezka Teclová se podařilo obsadit výborné 3. místo z 9 družstev.

 

Obě družstva si tak zajistila postup do okresního kola, které se koná 21. května v hasičském areálu Dukla v Havlíčkově Brodě.

V jednotlivcích nás reprezentoval Rosťa Štěpán, který v kategorii starších chlapců vybojoval 1. místo.

O další parádní vystoupení se postarala přípravka. Ve složení Adélka Hejkalová, Kristýnka Hejkalová, Pepa Horní, Míra Krpálek, Mára Langer, Katka Netolická, Eliška Nimmertondlová, Gábinka Šidláková a Nikolka Teclová děti ukázaly, jak parádně už ve svém věku zvládají to, co jejich starší kamarádi.Bezchybně předvedly disciplínu štafeta dvojic a zjednodušenou formu štafety 4x60 metrů, za což byly odměněny obrovským potleskem diváků i spoustou cen.