Okresní kolo Plamen a dorostu - Havlíčkův Brod

26.05.2019 22:00

 

Okresní kolo Plamen se konalo 25. května v areálu na Dukle v Havlíčkově Brodě. Zde soutěžilo 12 družstev mladších a stejný počet starších. Mladší do soutěže vstupovali z 5. místa z podzimního závodu požárnické všestrannosti, ve štafetě 4 x 60 m obsadili 7. místo, v požárních dvojicích 3. místo a v útoku na nástřikové 2. místo. Z okresního kola si odvezli nepopulární bramborovou medaili.

Cílem staršího družstva bylo vybojovat postup na krajské kolo. Děti předvedly perfektní výkon a kromě požárních dvojic, kde skončili na druhém místě, ostatní disciplíny vyhrály a s přehledem postoupily na kraj.

 

Druhý den se konalo okresní kolo v dorosteneckých kategoriích. Měli jsme trojnásobné zastoupení - Eliška Jůzlová a Leona Pátková v kategorii starší dorostenky, Petr Eis bojoval v kategorii starší dorostenci. Dorost soutěží ve třech disciplínách – test v oblasti PO, běh 100 m s překážkami a dvojboj a započítává se výsledek podzimního branného závodu. Eliška (2. místo) a Petr (1. místo) si vybojovali postup na krajské kolo, Lea skončila na 3. místě.