OBVODOVÉ KOLO HRY PLAMEN – Dolní Krupá

05.05.2012 00:00

 

V sobotu 5. května jsme se zúčastnili Obvodového kola hry Plamen v Dolní Krupé. Na soutěži nás reprezentovala 4 družstva: starší (v letošním roce jako nováček v této kategorii), mladší A (ostřílení borci J), mladší B (kombinace prvňáčků a největších školkových dětí), přípravka (školkové děti).

 

Družstva starších a mladší A jeli navázat na perfektní výsledky z podzimního kola, které se do soutěže také započítávají. Mladší B měli hlavně nasbírat nějaké zkušenosti z opravdové soutěže a přípravka měla za úkol předvést větším kamarádům, co dokážou děti ze školky.

 

Vše dopadlo podle očekávání :-).

 

Mladší A předvedlo perfektní výkon, a i přes malé zaváhání ve štafetě 4x60 m, obsadilo
1. místo, což znamená postup do okresního kola. Starší se ve nové kategorii teprve „rozkoukávají“ a proto pro nás bylo překvapení celkové 3. místo. Mladší B nemají započítané podzimní kolo, protože se ho nezúčastnily a útok neběžely, protože jsou ještě hodně malé. I tak je úspěch, že neskončily úplně poslední J.

 

 

mladší A

mladší B

starší

podzimní kolo

1. místo

---

2. místo

štafeta dvojic

1. místo

8. místo

4. místo

štafeta 4x60 m

3. místo

8. místo

6. místo

útok

1. místo

---

3. místo

celkové umístění

1. místo           z 9 družstev

8. místo                z 9 družstev

3. místo            ze 7 družstev

 

 

Přípravka opět sklidila obrovský potlesk a za své snažení si děti odvezly krásný dort, který byl tak velký, že bez pomoci členů z ostatních našich družstev by ho ani nedokázaly sníst.