NOČNÍ POHÁR HABRY

06.07.2012 00:00

 

V pátek 6. července jsme si celý den uživali sluníčko, pařili jsme se v tropických teplotách a psychicky jsme se připravovali na noční soutěž. Ale ouha – s večerem přišla průtrž mračen, vichr a bouřka. Řekli jsme si, že někdy přestat musí a v domluvenou hodinu jsme se sešli v hasičárně. Promočení jen za tu cestu, ale pořád s odhodláním, že pojedeme. Mašina zabalená v pláštěnce i všichni ostatní jsme čekali v suchu hasičárny na zprávy předvoje, jak to vypadá v Habrech. Po peripetiích s výpadky mobilní sítě jsme se dozvěděli, že v Habrech je vše připraveno a že jakmile přestane pršet, tak startuje první družstvo. Tak jsme vyrazili i my ostatní – do černa a bouřky, která se od Pohledu postupně sunula směr Habry :-) Tentokrát se nad námi počasí slitovalo – jen jsme vystoupili z auta, tak jako když utne – najednou bylo po dešti. Ženy se musely rychle převléknout a připravit, protože jejich útok byl na řadě už za chvilku. Není špatné nemít čas zbytečně stresovat a jít na start ještě před tím, než se stihnem rozkoukat :-) Čas 29,73 s znamenal 6. místo z 10 družstev.

Kluci měli času spoustu, mohli tak aspoň okouknout soupeře a taky počkali, až se pořádně setmí :-) Několika favoritům se na haberském náměstí nedařilo, našim klukům docela ano, za což jim bylo odměnou 14. místo z 29 družstev (čas 28,15 s).

A tak jsme si užili hezkou noc, kdy vzduch byl krásně pročištěný večerní bouřkou a byli jsme rádi, že jsme to nevzdali a do Habrů jeli...

 

 

holky

kluci

strojník

Andrea

Sob

savice

Dáda

Milan

koš

Aneta

Tom

B

Marcela

Filip

rozdělovač

Lída

Joža

pravý proud

Katka

Rosťa

levý proud

Hanka

Váša