Závěrečné kolo HB TURNÉ MH 2016 v Pohledu

11.09.2016 00:00

 

V neděli 11. září jsme uspořádali závěrečné šesté kolo letošního ročníku dětského turné v požárním útoku, kterého se zúčastnilo 66 družstev z celého okresu. Na dětských soutěžích pořádaných u nás bývá zvykem, že je potřeba hodně úkrytů před deštěm, tentokrát jich nebylo třeba. Sluníčko nám svítilo už od rána a soutěž velmi rychle a plynule ubíhala. Náš sbor reprezentovala dvě družstva v kategorii starších a dvě v kategorii mladších. Starší Béčko předvedlo nejrychlejší útok celého letošního turné a s časem 13,59 s porazilo i Áčko, které se však také dostalo pod 14 s. V mladších bylo naše Áčko 7. a začínající Béčko 26.

Do poslední chvíle nebylo jasné, jak nedělní výsledky zahýbají výsledky celkovými. Po sečtení bodů ze všech závodů jsme se v obou kategoriích radovali z perfektních 2. míst. Ve starších jsme brali ještě 5. místo pro Áčko. Po této soutěži končí ve starších tři patnáctiletí a z mladších dva jedenáctiletí přechází ke starším, tak uvidíme, jak tento posun ovlivní výsledky v další sezóně.

 

Děkujeme Obci Pohled za zapůjčení prostranství, všem sponzorům , firmám Českomoravský štěrk, a.s., Zempol spol. s r.o. a Osiva a.s. za dovoz vody. V neposlední řadě všem, kteří se jakkoli podíleli na organizaci a zabezpečení soutěže a divákům, kteří přišli naše týmy podpořit.

 

tabulka s výsledky: výsledky Pohled.xls